Menu

Rijlessen

Zelf je lessen plannen
Voor jouw eerste rijles maken we telefonisch een afspraak. Daarna kun je met een app op je telefoon (of op de pc) eenvoudig jouw eigen lessen inplannen via PlanGo. In de digitale leskaart kun je jouw vorderingen inzien. Ook kun je hiermee online de theoriecursus volgen. Je krijgt de inloggegevens direct na inschrijving toegestuurd.

Je eerste rijles
Tijdens de eerste rijles ga je in alle rust de auto uitproberen. Je gaat je gevoel voor autorijden ontwikkelen. Als je de basisvaardigheden voldoende beheerst, ga je routes rijden die in moeilijkheid toenemen en waarin je allerlei verkeerssituaties tegenkomt.

De volle lestijd is voor jou
Tijdens een rijles bij Rijschool De Witt is de auto en de aandacht exclusief voor jou. Je hoeft bijvoorbeeld geen andere leerling weg te brengen, of op te halen. Ik haal je op, op de plaats die we afspreken en je eindigt je les op een plek die voor jou het handigst is: thuis, op school of bij de sportclub of manege…

Fouten maken mag
Leerlingen eisen vaak van zichzelf dat ze meteen een perfecte chauffeur moeten zijn en dat ze geen fouten mogen maken. Maar fouten maken mag, want je leert er ook veel van. Als instructeur heb ik geduld en houd ik de sfeer tijdens de les prettig en ontspannen. Ook als iets niet meteen lukt. Ondertussen houd ik onze veiligheid natuurlijk goed in de gaten.

Mijn lesauto heeft een volledig dubbele bediening en dus ook een extra gaspedaal! Als schakelen je moeilijk lijkt, kan ik je dat dankzij die dubbele bediening gemakkelijk aanleren.

Iedereen leert anders
Omdat niet iedereen op dezelfde manier leert, pas ik mijn instructiestijl helemaal aan op jouw leerstijl. Op die manier voel jij je prettig als je achter het stuur zit.

Opfriscursussen
Heb je lange tijd niet gereden en wil je het autorijden weer oppakken? Ook dan ben je bij mij aan het goede adres! Het is belangrijk om je rijvaardigheid op peil te houden. Zeker wanneer je te maken krijgt met ouders die jou wat vaker nodig hebben. Of om een bezoek te brengen aan je (klein)kinderen. Of wanneer je partner tijdelijk niet zelf kan rijden. En, ook niet onbelangrijk, autorijden maakt je onafhankelijk. Ik neem graag de tijd voor je om je het vertrouwen in je eigen kunnen terug te geven.